Uploaded image for project: 'Acumos'
  1. Acumos
  2. ACUMOS-2967

<IST2><Manage My Model> Red box unnecessarily displayed while adding tag.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Low
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: pm-2.2.17
    • Component/s: portal-marketplace
    • Labels:
      None

      Description

      current version: 2.2.14

      Browser: Mozilla

      current result: While adding tag, red box unnecessarily displayed while adding tag value

      expected result: Red box should not be displayed while adding tag

      Steps to re-produce:
      1.Login to Acumos application
      2.Go to Manage My Models page
      3.Enter tag value
      4.Click elsewhere on the screen
      5.Again select tag value
      6.Hit Enter
      7.Check that Red box is displayed on in tag box

        Attachments

        1. 2967_27052019.JPG
          2967_27052019.JPG
          120 kB
        2. Chrome.png
          Chrome.png
          14 kB
        3. Mozilla.png
          Mozilla.png
          14 kB
        # Subject Branch Project Status CR V

          Activity

            People

            • Assignee:
              shailendra shailendra argulwar
              Reporter:
              ad00494499 Akshay Dixit
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: